Tervezés

Egyedi anyagmozgató eszközök

Ügyfelének, vagy önnek egyedi anyagmozgatási igényei merültek fel? Valami különlegeset szeretne megvalósítani anyagmozgatási területen? A kritériumrendszer alapján mi megálmodjuk, megtervezzük. Ha szükséges - alvállalkozók bevonásával - le is gyártjuk az ön igényeinek megfelelő eszközöket. Kalodák, alkatrésztálcák, szállítókocsik és egyedi szállítóplatformok tervezése pontosan az önnek megfelelő módon, ergonómikus, könnyen kezelhető és rakodható formátumban. 


Emelőgépek tervezése és áttervezése

Egyedi igényeinek megfelelően vállaljuk technológiába integrált, vagy rakodási feladatokat ellátó emelőgép tervezését és partnereinkkel karöltve legyárátsát is. Forduljon hozzánk bizalommal abban az esetben is, ha egy meglévő emelőgép áttervezéséről, vagy átalakítási igényéről van szó. A döntéselőkészítést is segítjük szaktanácsadásunkkal. 


Felvonótervezés

Egyedi és típusfelvonók tervezése, a kivitelező igényeihez igazodva a hatályos előírásoknak megfelelően. Egyeztetés a tűzvédelemmel, az építészettel az előírások betartásához szükséges műszaki tartalom elérése érdekében. Lakóépületek, tömegtartózkodásra alkalmas épületek, közlekedési építmények, vagy bármely más speciális létesítmény igényeit ki tudjuk szolgálni.


Anyagmozgatás és gyártás-automatizálás

Amennyiben automatizált anyagmozgatásban gondolkdik, csapatunk a megfelelő választás az egyedi igényeknek megfelelő automatizált berendezésének megtervezéséhez és kivitelezéséhez. Gépészeti és automatizálási feladatokat integrálva, összehangoltan és összeszokottan oldjuk meg, legyen szó PLC vezérelt szállítópályáról, egyedi identifikációval ellátott tárolórendszerről, vagy akár épületautomatizálásról. Ipari automatizálás területén gyakorlott szakembereink a meg nem fogalmazott igényeit is megvalósítják az üzem bejárása és a folyamat megismerése után. 


Automatizálás modernizálás

Elavultnak ítéli a gyártóberendezését, emelőgépét, anyagmozgató- vagy szállítóeszközét? Mechanikailag megfelelő még, de szükség lenne magasabb szintű automatizálásra, vagy kommunikációra a rendszer többi elemével? Elege van a relés vezérlések megbízhatatlanságából? Frekvenciaváltós hajtás beeépítésén gondolkodik? Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a hasonló problémák megoldásában is. Felmérik az adott eszközt és javaslatot tesznek a modernizációra, a berendezés sajátosságainak és az ön igényeinek figyelembevételével. 


Vezetőnélküli technológia

Csapatunknak nagy tapasztalata van a vezető nélküli szállítóberendezések, illetve a vezető nélküli targoncák területén. A vezérlés átalakításától egészen a teljes rendszer kiépítéséig végzünk feladatokat. Vezetőnélküli rendszereket és azok kommunikációját teljeskörűen kiépítjük az érvényes biztonsági előírások betartásával, akár meglévő sorozatgyártású elemekből, akár egyedi megoldásokat felhasználva, adaptálva a technológiát a megrendelő igényeihez. 


Gépészeti berendezések műszaki dokumentációja

Hiányos a gépészeti berendezésének dokumentációja? A berendezés felmérése után elkészítjük a műszaki dokumentációját, gyártási rajzait illetve akár a háromdimenziós modelljét. Kérjen ajánlatot!